Ηράκλεια Σερρών: 30χρονος πυροβολούσε με αεροβόλο – Τραυματισμός 5 παιδιών

Συνελήφθη ένας 30χρονος στο καταυλισμό των Ρομά στην Ηράκλεια Σερρών, ο οποίος αργά χθες το απόγευμα σε αυλή σπιτιού, πυροβολούσε ασκόπως με αεροβόλο κυνηγητικό όπλο.

Από τα σκάγια τραυματίσθηκαν πέντε παιδιά (ηλικίας από 6 έως 16 ετών), τα οποία διακομίσθηκαν αρχικά στο Κ.Υ Ηράκλειας, στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Σερρών και ακολούθως στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου τα τρία παιδιά, ενώ τα δύο πήραν εξιτήριο.

Ο 30χρονος που οδηγείται το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Σερρών, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για παράβαση του Νόμου περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για άλλα αδικήματα στα οποία υπέπεσε κατά την ώρα της σύλληψής του.

Σύμφωνα με δήλωση του 30χρονου τα δύο παιδιά από τα πέντε είναι δικά του. Πληροφορίες αναφέρουν πως λεκτική επίθεση δέχθηκαν χθες οι άνδρες του πληρώματος του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στον καταυλισμό για τη διακομιδή των παιδιών.

Τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο χώρο του συμβάντος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος