Ίκαροι Σερρών: Τρίποντo από τα… θρανία

Καλοί στα παρκέ, καλοί και στα… θρανία αποδείχθηκε ότι είναι οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ των Ικάρων που διακρίθηκαν και στις Πανελλήνιες εξετάσεις πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της συγχαίρει τα παιδιά από την οικογένεια των Ικάρων που κατάφεραν να συνδυάσουν με επιτυχία αθλητισμό και σχολείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης των Ικάρων είναι:

«Θερμά συγχαρητήρια από την οικογένεια των Ικάρων στα παιδιά μας, που αποφοίτησαν φέτος και κατάφεραν να περάσουν στις σχολές που επιθυμούσαν! Καταφέρνοντας να συνδυάσουν διάβασμα πανελληνίων και μπάσκετ, οι Θεοδόσης Καρούσης, Γιάννης Πιπιλιός, Δημοσθένης Καμήλαλης,Θανάσης Τοπάλης και Βασίλης Τσέλιος είναι πλέον έτοιμοι για το επόμενο βήμα…αυτό του φοιτητή. Μάλιστα, ο Θεοδόσης Καρούσης θα συνεχίσει στην ομάδα μας αφού πέρασε στην σχολή Μηχανικών πληροφορικής, υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών στις Σέρρες. Ακόμη, ο Γιάννης Πιπιλιός θα φοιτήσει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στην Κομοτηνή, ενώ ο Δημοσθένης Καμήλαλης στο Φυσικό Καβάλας. Ο Θανάσης Τοπάλης θα σπουδάσει στην ναυτιλιακών σπουδών στον Πειραιά και ο Βασίλης Τσέλιος στο ΠΑΜΑΚ και τα πληροφοριακά συστήματα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος