Γκολ με… τρίποντο μαζί

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Κώστας Μερεσιώτης και η αθλήτρια του μπάσκετ Μαρία Χωλοπούλου.

Δύο από τα πιο πολύ καλά παιδιά του Σερραϊκού αθλητισμού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και στην ομορφότερη στιγμή της ζωής τους είχαν δίπλα τους γονείς, συγγενείς, συμπαίκτες και ανθρώπους του αθλητισμού. Ο Κώστας Μερεσιώτης που ξεπέρασε φέτος τις 100 συμμετοχές στη Γ εθνική με τη φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου έχει αγωνιστεί και στη Β εθνική (93 συμμετοχές με Αγροτικό Αστέρα και Εθνικό Γαζώρου) ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες του Θερμαϊκού, της Ρόδου και του Εορδαϊκού.

Γκολ με… τρίποντο μαζί
Ο Κώστας Μερεσιώτης με την αγαπημένη μητέρα του Σουλτάνα Μερεσιώτη που είναι κοντά του από τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Η Μαρία Χωλοπούλου με παρουσία στις Εθνικές ομάδες αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι με τον ΑΟΣ στην Α2 εθνική κατηγορία του μπάσκετ, το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή μαζί με την αδελφή της Νίκη στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας  (ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα) και σε λίγες μέρες θα βρεθεί με την ομάδα της αντίπαλος του Πανσερραϊκού στα μπαράζ ανόδου για την άνοδο στην Α2. Μάλιστα η Μαρία ήταν  μέλος της χρυσής ομάδας κορασίδων του Απόλλωνα, που το 2006 κατέκτησε το πανελλήνιο κορασίδων στην Tρίπολη.

Γκολ με… τρίποντο μαζί
Το καλύτερο… τρίποντο της ζωής της ετοιμάζεται να βάλει η Μαρία Χωλοπούλου

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο συμπαίκτης του Κώστα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και αρχηγός της ομάδας Βασίλης Τάκας και η Στέλλα Πατερέλη.

Γκολ με… τρίποντο μαζί
Ο γαμπρός Κώστας Μερεσιώτης περιμένει την καλή του στα σκαλιά της εκκλησίας

Οι καλεσμένοι του γάμου, ο οποίος έγινε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μητρόπολη) Σερρών, προέρχονταν κυρίως από τον αθλητικό χώρο με τη διοίκηση, τον προπονητή Παύλο Δημητρίου και τους παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου, προπονητές όπως ο Γιώργος Τσιφούτης, ο Νίκος Κουζουτζίδης, ο Χρήστος Ισαϊδης  κ.α. ποδοσφαιριστές όπως ο διεθνής παίκτης της Βελγικής Κορτράϊκ Θανάσης Παπάζογλου, ο Παντελής Κρυστάλλης, ο Θανάσης Ασημώνης κ.α.

Γκολ με… τρίποντο μαζί
Ο πατέρας της Μαρίας και ο κουμπάρος Βασίλης Τάκας παραδίδουν τη νύφη στο γαμπρό

Εμείς ευχόμαστε στον Κώστα και τη Μαρία Να ζήσουν, να ευτυχήσουν! Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!

Γκολ με… τρίποντο μαζί
Ο Κώστας Μερεσιώτης με τον συμπαίκτη του Γιάννη Ναλμπάντη
Γκολ με… τρίποντο μαζί
Ο γάμος του ποδοσφαιριστή Κώστα Μερεσιώτη με την αθλήτρια του μπάσκετ Μαρία Χωλοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος