Ευρωπαϊκό Στίβου Κ18: Σήκωσαν ψηλά τον Σερραϊκό στίβο στην Ιερουσαλήμ οι Σερραίοι

Με το χρυσό μετάλλιο της Ηλιάνας Τριανταφύλλου και με χαμόγελα για την εξαιρετική παρουσία τους επιστρέφουν το πρωί οι Σερραίοι αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στο 3ο Ευρωπαϊκό Στίβου Κ18 που πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ.

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου επιστρέφει με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο επί κοντώ. Η 17χρονη αθλήτρια του Γ.Σ. Σέρρες 93 και του Σάββα Κεφαλίδη με άλμα στα 4,05 μ. ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου χαρίζοντας στην Ελλάδα το μοναδικό χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Ευρωπαϊκό Στίβου Κ18: Σήκωσαν ψηλά τον Σερραϊκό στίβο στην Ιερουσαλήμ οι Σερραίοι

Ο Γιώργος Γρέψιος του Γ.Σ. Σέρρες 93 κατέκτησε την 5η θέση με 14,97 μ στον τελικό του τριπλούν χωρίς να μπορέσει να καταρρίψει το ατομικό του ρεκόρ, έδειξε όμως τις τεράστιες δυνατότητες που έχει ως αθλητής.

Η Ναυσικά Θεοχαρίδου (ΓΣ Σέρρες’93) δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του άλματος τριπλούν, πήρε την 22η θέση με επίδοση 11,95μ., έδειξε όμως ότι είναι μια αθλήτρια που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και ότι το μέλλον της ανήκει. Άλλωστε και η πρόκριση σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στο ύψος ο Πασχάλης Γεννίκης του ΟΦΚΑ Σερρών μπορεί να έμεινε στον προκριματικό, ωστόσο με 2,02 μ. βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 2,01 μ. από φέτος και κατέλαβε την 14η θέση στο σύνολο. Το μέλλον του ανήκει.

Ο Νίκος Αλεξόπουλος του ΟΦΚΑ Σερρών ξεκίνησε χθες την προσπάθεια του στο 10αθλο Ανδρών Κ18. Ο νεαρός έκανε 11.72 στα 100 μ., 6,41 μ. (2,0) στο μήκος και 13,40 μ. στη σφαιροβολία και ολοκλήρωσε το πρωινό πρόγραμμα με 2.076 β.  Ο Σερραίος αθλητής σήμερα το απόγευμα αγωνίστηκε στον ακοντισμό και στο 1.500άρι για να ολοκληρωθεί ο μεγάλος του αγώνας. Στον ακοντισμό είχε δύο άκυρες προσπάθειες και η μια έγκυρη μετρήθηκε στα 47.25μ, ενώ στα 1.500μ τερμάτισε αρκετά μακριά από το ρεκόρ του (4:57.49). Στην κατάταξη έλαβε την 18η θέση κι έδειξε ότι είναι ένας δυνατός αθλητής στο αγώνισμα των δυνατών.

Οι Σερραίοι αθλητές με τους προπονητές Σάββα Κεφαλίδη και Παναγιώτη Γούλα επιστρέφουν αύριο στην Ελλάδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος