Ευρωπαϊκό Κ20: Χαμόγελα και ελπίδες από τους Σερραίους αθλητές – 7ος ο Κ. Γεννίκης

Την έβδομη θέση στην Ευρώπη στον τελικό της σφαιροβολίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ20 που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας κατέκτησε ο Κώστας Γεννίκης.

Ο αθλητής του ΟΦΚΑ Σερρών και του Γιάννη Φράγκογλου έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη σημερινή του εμφάνιση στον τελικό της σφαιροβολίας καταλαμβάνοντας την 7η θέση βελτιώνοντας δύο φορές το ατομικό του ρεκόρ.

Ευρωπαϊκό Κ20: Χαμόγελα και ελπίδες από τους Σερραίους αθλητές – 7ος ο Κ. Γεννίκης

Ο Σερραίος ρίπτης ξεκίνησε με 18,67 μ. για να βελτιώσει το 18,65 μ., που ήταν το ρεκόρ του, συνέχισε με άκυρη βολή, πέτυχε 18,54 μ. στην τρίτη βολή, άκυρη στην τέταρτη 18.12 μ. στην πέμπτη και 18,78 μ. στην έκτη για να ανέβει από την όγδοη στην έβδομη θέση. Ο Γεννίκης έχει μπροστά του την πρόκληση της συμμετοχής και στη δισκοβολία, με τον προκριματικό να διεξάγεται το Σάββατο.

16ος ο Θοδωρής Ζιώγας

Ο Θοδωρής Ζιώγας στον προκριματικό της σφυροβολίας με καλύτερη βολή στα 67,72 κατέλαβε την 16η θέση στην Ευρώπη. «Δεν πήραμε την πρόκριση στον τελικό καθώς δεν ρίξαμε αυτό που μπορούσαμε», σχολίασε ο προπονητής του, Πασχάλης Γκουγκούδης που είναι περήφανος για τον αθλητή του αφού γνωρίζει ότι το μέλλον του ανήκει και αναμένεται να φέρει μεγάλες διακρίσεις τα επόμενα χρόνια.

Ευρωπαϊκό Κ20: Χαμόγελα και ελπίδες από τους Σερραίους αθλητές – 7ος ο Κ. Γεννίκης

14η η Ηλιάνα Τριανταφύλλου

Στην πρώτη της εμφάνιση σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση η Ηλιάνα Τριανταφύλλου κατέκτησε την 14η θέση στην Ευρώπη στο επί κοντώ. Η 16χρονη αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη είναι το νεαρότερο μέλος της ομάδας πήγε στο Ταλίν, με την εξαιρετική επίδοση με 4,12 μ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, αλλά στάθηκε άτυχη αφού στην προθέρμανση έσπασε το κοντάρι με το οποίο θα αγωνιζόταν και αναγκάστηκε να ξεκινήσει τον αγώνα με πιο μαλακό κοντάρι. Έτσι με επίδοση στα 4,00μ ήταν 14η.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος