Ευρωπαϊκό Κ18: Στον τελικό του επί κοντώ η Σερραία Ηλιάνα Τριανταφύλλου

Στον τελικό του επί κοντώ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στην Ιερουσαλήμ προκρίθηκε η Ηλιάνα Τριανταφύλλου.

Η αθλήτρια του Γ.Σ. Σέρρες 93 δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στα 3,80 μ., δίχως χαμένες προσπάθειες και να περάσει στον τελικό της Πέμπτης (στις 17:25) , εκεί όπου θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου. Η Σερραία αθλήτρια  προέρχεται από το 4,15 μ. της Θεσσαλονίκης, που είναι η δεύτερη επίδοση  ανάμεσα στις μετέχουσες στον αγώνα.

Ευρωπαϊκό Κ18: Στον τελικό του επί κοντώ η Σερραία Ηλιάνα Τριανταφύλλου«Η Ηλιάνα έκανε έναν πολύ καλό αγώνα. Ήταν συγκεντρωμένη και ξέραμε ότι με τις πρώτες προσπάθειες θα μπαίναμε στον τελικό. Είμαι ευχαριστημένος γιατί πετύχαμε τον στόχο μας. Τα πέρασε όλα με την πρώτη και δεν έκανε λάθη. Ο τελικός είναι άλλος αγώνας» είπε στην ΕΡΤ Σερρών από την Ιερουσαλήμ ο προπονητής της Σάββας Κεφαλίδης.

Η Ναυσικά Θεοχαρίδου (ΓΣ Σέρρες’93) δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του άλματος τριπλούν, πήρε την 22η θέση με επίδοση 11,95μ., έδειξε όμως ότι είναι μια αθλήτρια που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και ότι το μέλλον της ανήκει. Άλλωστε και η πρόκριση σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στο ύψος ο Πασχάλης Γεννίκης του ΟΦΚΑ Σερρών μπορεί να έμεινε στον προκριματικό, ωστόσο με 2,02 μ. βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 2,01 μ. από φέτος και κατέλαβε την 14η θέση στο σύνολο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος