Εξιχνιάστηκε σπείρα διαρρηκτών που δρούσε και στις Σέρρες

Στο στόχαστρο μελών σπείρας διαρρηκτών βρέθηκε και η πόλη των Σερρών, σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Νάουσας, οι οποίοι εξιχνίασαν κλοπές και διαρρήξεις που έγιναν τον περασμένο Μάιο σε σπίτια στην Κεντρική Μακεδονία.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός άνδρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Η αστυνομική έρευνα «έδειξε» ότι το χρονικό διάστημα από 8 έως 29 Μαΐου 2021, ο προαναφερόμενος ημεδαπός ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, διέπραξαν τέσσερις διαρρήξεις σπίτια σε περιοχές των Σερρών, τρεις διαρρήξεις σπίτια σε περιοχές της Ημαθίας και μια διάρρηξη σε σπίτι στην Πέλλα.
Αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 19.000 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες. Επίσης, το ίδιο διάστημα αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας ενός οχήματος στην Πιερία, τις οποίες τοποθέτησαν σε όχημα που χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των κλοπών.
Εξιχνιάστηκε σπείρα διαρρηκτών που δρούσε και στις Σέρρες
Με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, την Τετάρτη 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη μία γυναίκα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Επίσης στην παραπάνω οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, που είχαν αφαιρέσει το Νοέμβριο του 2020 από οικία στην Θεσσαλονίκη, χρηματικό ποσό 65 ευρώ, μία χρυσή λίρα, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία των συνεργών του και να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος