Ερώτηση ΚΚΕ για την αναστολή λειτουργίας της τράπεζας στο Ροδολίβος

Την λήψη μέτρων ώστε να μην σταματήσει η λειτουργία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος του Δήμου Αμφίπολης ζητούν από τους Υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης.

Με κοινή τους ερώτηση παραθέτουν τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει σε κατοίκους και φορείς της περιοχής η επικείμενη παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος, καθώς  αποτελεί το μοναδικό τραπεζι­κό υποκατάστημα εντός της επικράτειας του Δήμου, σημειώνοντας  πως ” θα επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας”.

«Η επικείμενη παύση λειτουργίας του καταστήματος, θα πλήξει άμεσα και συντριπτικά την οικονομική δραστηριότητα κατοίκων και εργαζομένων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παρουσία τράπεζας, ειδικά δε για τους αγρότες και μικρομεσαίους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους» υποστηρίζουν –μεταξύ άλλων –στο κείμενο της ερώτησής τους οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ