Εργατικό Κέντρο Ν. Σερρών: Κάλεσμα για το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Αγωνιστικό κάλεσμα απευθύνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν.Σερρών για την συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα εργατικά συνδικάτα και οι κοινωνικοί φορείς το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

 «Η φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ γίνεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για τους εργαζόμενους, αφού το προφανές κύμα ακρίβειας εξανεμίζει το μισθό μας και μας οδηγεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Κυρίαρχο και κεντρικό μας αίτημα: αυξήσεις στους μισθούς και εργασιακά δικαιώματα για όλους για να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Δεν αντέχουμε άλλο, έχουμε μηδενικές αντοχές και ανοχές» υπογραμμίζεται -μεταξύ άλλων- στην σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση.

Επίσης η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Σερρών ζητά αύξηση του κατώτατου μισθού μέσω της Εθνικής Γενικής ΣΣΕ, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση – σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς και σεβασμό στα εργατικά δικαιώματα και τις εργατικές κατακτήσεις.

Η αναχώρηση των λεωφορείων για το συλλαλητήριο  θα γίνει  στις 4 το απόγευμα μπροστά από το Εργατικό Κέντρο .Όσοι θέλουν να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του Εργατικού Κέντρου  Ν. Σερρών 2321024455 .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος