Eπίσκεψη Γ. Μωυσιάδη στα φυλάκια Ρούπελ και Προμαχώνα

Τα συνοριακά φυλάκια Ρούπελ και Προμαχώνα θα επισκεφτεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 10.00 π.μ. ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.

Πρόκειται για την καθιερωμένη επίσκεψη ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προκειμένου ο Αντιπεριφερειάρχης να δώσει τις ευχές του στους φρουρούς των συνόρων μας και να τους προσφέρει δώρα.

«Αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε τα συνοριακά μας φυλάκια. Είναι χαρά αλλά ταυτόχρονα και υποχρέωσή μας να βρεθούμε κοντά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που φυλάσσουν τα σύνορά μας και να τους δώσουμε τις πιο θερμές μας ευχές για υγεία, ευτυχία και δύναμη στην επιτέλεση του καθήκοντός τους» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μωυσιάδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος