Δόξα Κάτω Καμήλας: Ιστορική η πρώτη νίκη

Την πρώτη νίκη στην ιστορία της στη Γ εθνική κατηγορία πέτυχε η Δόξα Κάτω Καμήλας που κέρδισε με σκορ 4-2 την Ένωση Αλεξανδρούπολης για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Οι περσινοί πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Σερρών ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 με σουτ του Σωκράτη Αϊδονίδη στο 20ο (1-0) και με πλασέ του Κώστα Μπίλη στο 34ο (2-0). Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι στο 38ο όταν ο Φώτης Κωνσταντίνου βρέθηκε κοντά στο τρίτο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με τα πόδια απομάκρυνε την μπάλα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με γκολ του Ευθυμιάδη που εκμεταλλεύτηκε στο 44ο αδράνεια των γηπεδούχων και μείωσε σε 2-1. Με το ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τον Πατσιώρα στο 51ο να ισοφαρίζει σε 2-2.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Ιστορική η πρώτη νίκη
Η «χρυσή» αλλαγή του Μίλτου Δουλγέρη, ο 24χρονος επιθετικός Νίκος Γεράκης πέτυχε δύο γκολ

Ο Μίλτος Δουλγέρης πέρασε στο παιχνίδι τον Νίκο Γεράκη που αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή των Σερραίων. Ο 24χρονος επιθετικός αξιοποίησε στο 70ο καταπληκτική προσπάθεια του Νίκου Τσομαχαβίλι κι έδωσε νέο προβάδισμα στη Δόξα ενώ πέντε λεπτά αργότερα μετά από ενέργεια του Γιώργου Παπαδόπουλου ο Νίκος Γεράκης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Στόϊκος, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Ζάντσιος,, Τσουλχάη, Μπίλης (84΄ Πολυχρονίδης), Μπονέρης (52΄ Γεράκης), Κεχαγιάς , Κωνσταντίνου (65΄ Σαρέγκος), Αηδονίδης (57΄ Μούστα) , Παπαδόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Αμπραχαμιάν, Γκαβανόζης (46΄Συμεωνίδης), Μαλτέζος, Ευθυμιάδης, Μαρασλής (70΄ Μάζης).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος