ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Ξεκινούν τα Θεατρικά Εργαστήρια για παιδιά και εφήβους

Τη λειτουργία θεατρικών εργαστηρίων με εξειδικευμένους ανθρώπους τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη του θεάτρου προγραμματίζει το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε παιδιά Δημοτικού και εφήβους, ένας θεσμός που έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από νέους Σερραίους.

Μέσα από θεατρικά μαθήματα, όπως η υποκριτική, η κίνηση , η χορογραφία, ο αυτοσχεδιασμός, κ.α. παιδιά και έφηβοι τους δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα , τις δεξιότητές τους, να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους, να ανοιχτούν και να κοινωνικοποιηθούν.
ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Ξεκινούν τα Θεατρικά Εργαστήρια για παιδιά και εφήβους
Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων σε κάθε τμήμα είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής προκειμένου να οργανωθεί εγκαίρως ο αριθμός των τμημάτων που θα λειτουργήσουν. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι έως και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας στο email: dipetheserron@gmail.com , ονοματεπώνυμο, ηλικία, email και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο: 2321054268.
Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν και θα γίνονται στις σκηνές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια», ενώ το πρόγραμμα των εργαστηρίων θα καταρτισθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και κατόπιν κοινής συνεννόησης με τους διδάσκοντες.
Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν ,θα λειτουργήσουν σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες όπως αυτά ορίζονται με την από 04/10/21 , Α.Π εισερχόμενα 473468 οδηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος