Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών: Νέο αίτημα για την συζήτηση του θέματος των led

Την αναγκαιότητα συζήτησης του θέματος αντικατάστασης του δημοτικού φωτισμού από το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι και από την Οικονομική Επιτροπή θέτουν εκ νέου ως αίτημα δέκα δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και κοινοποίηση προς το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ζητούν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των μελών της οικονομικής επιτροπής, που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, να συζητηθεί και να τεθεί προς ψήφιση των μελών της
η παραπομπή της λήψης απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, του θέματος περί της Μελέτης Βιωσιμότητας, αντικατάστασης του οδοφωτισμού και όλων των σχετικών διαδικασιών του συγκεκριμένου αντικειμένου.

«Σας ζητούμε εκ νέου να σεβαστείτε την βούληση του ¼ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος, η Οικονομική Επιτροπή να αποφασίσει πριν από κάθε άλλη συζήτηση, να το παραπέμψει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε αυτό ως ανώτατο Δημοτικό Όργανο των 41 εκλεγμένων και όχι η 9μελής Ο.Ε., να λάβει τις αποφάσεις» υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, στην κοινή επιστολή της σύσσωμη η ελάσσονα αντιπολίτευση .
Την επιστολή υπογράφουν οι: Ηλίας Γκότσης – Επικεφαλής Δημοτικής Πρωτοβουλίας, Αριάδνη Παπαφωτίου – Επικεφαλής Δύναμης Σερραίων, Αντώνης Γεωργούλας – Επικεφαλής Διάβασης Πεζών, Παύλος Φαρμάκης – Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Βασίλης Παπαβασιλείου ,Παντελής Χράπας Γιώργος Δούκας και Στέργιος Γαλάνης και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι
Βασίλης Τερζής και Παρθένα Χαραλαμπίδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος