Δήμος Βισαλτιας : Ο Αη Βασίλης πάει … Νιγρίτα

Με έντονο άρωμα Χριστουγέννων η μεγάλη γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά που διοργανώνεται από τον Δήμο Βισαλτίας, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, από τις 4:30 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία της Νιγρίτας.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν βοηθοί στο εργαστήριο των ξωτικών και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους κάνοντας χειροτεχνίες και καλλιτεχνικές κατασκευές υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών. Επίσης στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής οι μικροί ζαχαροπλάστες θα φτιάξουν πεντανόστιμα μπισκότα.
Σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία θα είναι και φέτος το σπιτάκι με την ζωγραφική προσώπου. Θα γεμίσει με χρώματα, με πινέλα και όλες τις Χριστουγεννιάτικες εμπνεύσεις. Τα παιδιά επιλέγουν το θέμα και παράλληλα μαθαίνουν τα χρώματα και τα σχήματα .
Στην μεγάλη γιορτή θα βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης που θα περιμένει στο σπίτι του για να φωτογραφηθεί με τους μικρούς του φίλους. Παιδιά αλλά και μεγάλοι θα μπορούν γράψουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη και θα τα τοποθετήσουν στο ειδικό Χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο.
Η εκδήλωση γίνεται με την στήριξη και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, το ΔΗΚΚΠΠΠΑ και το Κέντρο Κοινότητας,

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος