Δήμος Βισαλτίας: Δηλώσεις συμμετοχής για τον 2ο Δρόμο Θυσίας

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για την συμμετοχή στο «2ο ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ: Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα», που διοργανώνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας Πολιτισμού  και Αθλητισμού του  Δήμου Βισαλτίας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. Μακεδονίας – Θράκης και την υποστήριξη του ΓΑΣ Νιγρίτας «ΒΙΣΑΛΤΗΣ» .

Ο «Δρόμος Θυσίας» εντάσσεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα», που θα πραγματοποιηθούν  από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου (Μάχη στα Πλατανούδια Τερπνής) έως την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου (Απελευθέρωση Νιγρίτας από τους Βουλγάρους) .

Στον αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί θα υπάρχουν δύο διαδρομές: η πρώτη των 2800 μέτρων για μαθητές-τριες  Δημοτικού και μαθητές-τριες  Γυμνασίου (ως 15 ετών) και η δεύτερη των 6500 μέτρων για άνδρες και γυναίκες (μαθητές -τριες Λυκείου και μεγαλύτερους)

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών – τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά  στο www.dimosvisaltias.gr  ως τις 16/2/2023  και στην πλατεία της Νιγρίτας μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγωνίσματός τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος