Δήμος Βισαλτίας: «Άνοιξαν οι ουρανοί» στη Νιγρίτα – Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση


Πρωτοφανής θεομηνία με έντονη βροχόπτωση και σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στο Δήμο Βισαλτίας. Το έντονο καιρικό φαινόμενο είχε διάρκεια λίγα λεπτά αλλά ήταν αρκετό να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της Νιγρίτας, το οποίο πλημμύρισε (έχουν υποχωρήσει τα νερά) αλλά και σε χωράφια και επαρχιακούς δρόμους.

Ο όγκος του νερού που έπεσε ήταν τόσο μεγάλος σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα τα φρεάτια να μην μπορούν να το απορροφήσουν και να πλημμυρίσει για μία ώρα η κεντρική πλατεία της Νιγρίτας. Δύο καταστήματα που βρίσκονταν στην πλατεία πλημμύρισαν με την Πυροσβεστική να προχωρά στην άντληση των υδάτων ενώ κι ένα αυτοκίνητο καλύφθηκε ολοκληρωτικά από το νερό.

Δήμος Βισαλτίας: «Άνοιξαν οι ουρανοί» στη Νιγρίτα – Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση

Για λίγη ώρα έκλεισαν οι επαρχιακοί δρόμοι Σερρών Νέων Κερδυλίων στο ύψος του Πατρικίου, Πατρικίου προς Θερμά, στο ύψος του Τραγίλου και ο επαρχιακός δρόμου Ανθή Φλαμπούρου.

Δήμος Βισαλτίας: «Άνοιξαν οι ουρανοί» στη Νιγρίτα – Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση

Μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, της ΔΕΥΑΒ και της πυροσβεστικής προχώρησαν στη διάνοιξη των δρόμων και στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας ενώ αυτή την ώρα προχωρούν στην αποστράγγιση των υδάτων.
Πυροσβέστες του κλιμακίου της Νιγρίτας αυτήν την ώρα προχωρούν στην κοπή Δένδρων τα οποία έπεσαν στο οδόστρωμα σε Λυγαριά και Δημητρίτσι ενώ μια κολώνα της ΔΕΗ πήρα φωτιά και στο σημείο βρίσκεται συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ.
Η σφοδρή χαλαζόπτωση φαίνεται ότι προκάλεσε καταστροφές σε καλλιέργειες μηδικής αλλά η αποτίμηση αυτών θα γίνει αύριο.


Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος