Δήμος Σιντικής: Επετειακές εκδηλώσεις στο Σιδηρόκαστρο

Σειρά επετειακών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων διοργανώνει ο Δήμος Σιντικής, με αφορμή την 109η επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης του Σιδηροκάστρου.

Η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιείται σήμερα, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου με «Το Δέντρο της Ειρήνης», μία εκδήλωση με μουσική, χορό και εκπλήξεις για τα παιδιά, σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Σιδηροκάστρου.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 9 μ.μ, θα υπάρξει μουσικό event με dj’s στην κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου, ενώ στον ίδιο χώρο την Κυριακή 26 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η 6η Μουσικοχορευτική Παραδοσιακή Βραδιά με τίτλο: «Ο Σύλλογος Βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες!» , σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό – Λαογραφικό Σύλλογο Βλάχων Σιδηροκάστρου.

Οι επετειακές εκδηλώσεις κορυφώνονται τη Δευτέρα 27 Ιουνίου με την καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο του Σιδηροκάστρου. Θα προηγηθούν επίσημη δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων. Στις 8 μ.μ. στην κεντρική Πλατεία Σιδηροκάστρου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης του Α.Γ.Σ.Σ. «ΡΟΥΠΕΛ» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και στις 9.30 μ.μ. θα ακολουθήσει μουσική συναυλία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος