Δήμος Σιντικής: 36 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης

Τους  πρώτους 36 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν στον συνδυασμό του «Ενωμένη Σιντική» ανακοίνωσε ο επικεφαλής του και υποψήφιος Δήμου Σιντικής, Ιωσήφ Παναγιωτίδης.

«Προχωράμε δυναμικά και απερίσπαστα με φρέσκες ιδέες και καθημερινή επαφή με τους δημότες, αφουγκραζόμενοι τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, σχεδιάζοντας με Δήμος Σιντικής: 36 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Ιωσήφ Παναγιωτίδηςστρατηγική και ψυχραιμία τις λύσεις που θα οδηγήσουν το δήμο μας στον εκσυγχρονισμό προσφέροντας ένα αίσθημα ασφάλειας και μια ποιοτική καθημερινότητα» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο κ.Παπαγιωτίδης.

Όπως υποστήριξε, με το νέο έτος θα συνεχισθεί η ανακοίνωση των ονομάτων  που θα απαρτίζουν τον συνδυασμό του ώστε μέχρι την Άνοιξη του 2023 να έχει ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο. «Η παράταξή μας δίνει μεγάλη σημασία στο να εκφραστούν όσο το δυνατόν περισσότερες συνιστώσες της κοινωνίας των ενεργών πολιτών, γιατί μόνο έτσι θα βγει πραγματικά και ουσιαστικά κερδισμένος ο τόπος μας» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο κ.Παπαγιωτίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος