Δήμος Σερρών: Τριήμερο δράσεων ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Τριήμερο δράσεων ευαισθητοποίησης την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών διοργανώνει ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με πλήθος τοπικών φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της οικογενειακής συμβούλου, Τένιας Μακρή, με τίτλο: «Τα σημάδια μένουν…», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος.
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 12:00 στην πλατεία Κρονίου, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερρών θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση πολιτών για την έμφυλη βία και θα διανείμουν σχετικό ενημερωτικό υλικό.
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ,στις 18:00,στο δημοτικό θέατρο «Αστέρια» το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Σερρών σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών θα πραγματοποιήσουν την εκδήλωση για την έμφυλη βία με γενικό τίτλο: «ΜΑΖΙ ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ».
Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν : η καμπάνια ευαισθητοποίησης «ΜΑΖΙ ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ», καλλιτεχνικές δημιουργίες μαθητών/τριών στο πλαίσιο της καμπάνιας, θεατρικό διαδραστικό δρώμενο από την Πειραματική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών σε σκηνοθεσία του Νίκου Βεργίδη, όπως επίσης και ομιλίες για τη βία κατά των γυναικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος