Δήμος Σερρών: Τριήμερες εκδηλώσεις στον Προβατά

Τριήμερο θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν, από τις 5-7 Αυγούστου, στον Προβατά, με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Προβατά «ο Φωτοδότης», της τοπικής κοινότητας και της ΚΕΔΗΣ , αφορμή τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Σήμερα στις 8 μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στο Εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος θα γίνει περιφορά της εικόνας με την φιλαρμονική μπάντα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών.

Στις 9 θα ακολουθήσει πατινάδα με τις χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάτω Καμήλας, Κρητών Ωραιοκάστρου και Προβατά, ενώ στις 9:30 μ.μ., θα γίνει παρουσίαση τραγουδιών από την χορωδία Προβατά και στη συνέχεια παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τις χορευτικές ομάδες Προβατά, Κρητών Ωραιοκάστρου και Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Ομίλου Κάτω Καμήλας με την συνοδεία του Μουσικού σχήματος «ΣΙΡΡΙΣ», με το οποίο θα ακολουθήσει γλέντι.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί λαϊκή Βραδιά με τον Γιώργο Γκούτση, την Κάλια Βενέτη και την ορχήστρα τους.

Για την Κυριακή 7 Αυγούστου για τις 19:00 έχουν προγραμματιστεί αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά- ”Survivor” και για τις 21:30 Θεατρική Παράσταση «Δελησταύρου και υιός» του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος