Δήμος Σερρών: Κορυφώνονται οι επετειακές εκδηλώσεις «Ελευθέρια 2022»

Με την καθιερωμένη παρέλαση των σπουδαστών, μαθητών, οδηγών, εφέδρων αξιωματικών, αναπήρων πολέμου, οργανώσεων, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, στον πεζόδρομο της Κ.Κραμανλή ολοκληρώνονται οι επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών για την 109η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Θα προηγηθεί στις 10 το πρωί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου. Στις 10:30 π.μ. θα γίνει μετάβαση στον Ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

  • Στο πλαίσιο των «Ελευθερίων 2022», σήμερα ,στις 19:00, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το ιστορικό ντοκιμαντέρ «Η πόλη των Σερρών από τους Αρχαίους χρόνους έως σήμερα». Το ντοκιμαντέρ αποτελεί παραγωγή του Δήμου Σερρών και της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Πρόκειται για ένα μνημειώδες έργο, παρακαταθήκη για τις Σέρρες για την υλοποίηση του οποίου εργάστηκε για περισσότερο από 13 μήνες μία πολυπληθής ομάδα τεχνικών και καλλιτεχνών.
  • Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ανήμερα της εθνικής επετείου, στις 21:00, στο πάρκο Ηρώων της πόλης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
  • Η «αυλαία» των εκδηλώσεων θα πέσει την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο Θερινό Θεατράκι του Δήμου Σερρών με την συναυλία έντεχνου ελληνικού τραγουδιού από το μουσικό σχήμα «Serres Voices», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος