Δήμος Σερρών: Κατά πλειοψηφία η αναμόρφωση του προϋπολογισμού – Έντονη κριτική κατά τη δημοτική αρχής

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Σερρών, με τη δημοτική αρχή να δέχεται την έντονη κριτική της αντιπολίτευσης η οποία την κατηγόρησε για ανικανότητα, ολιγωρία και απουσία έργου.

«Τριάντα χρόνια στην αυτοδιοίκηση πρώτη φορά βλέπω τέτοια καθυστέρηση», δήλωσε εκπροσωπώντας την παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη ο δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Χρυσανθίδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα στήριξης των τοπικών κοινοτήτων και παρεμβάσεων στις πεπαλαιωμένες –όπως τις χαρακτήρισε- αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σερρών.
«Αργήσατε, μέχρι τώρα έπρεπε κάθε εβδομάδα να βγαίνουν δυο έργα», δήλωσε από τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερρών ο Ηλίας Γκότσης.
Για αναδιανομή φτώχειας και παραγωγή έργου μόνο μέσω προγραμμάτων έκανε λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Τερζής, ενώ προ των ευθυνών του έθεσε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Σπ. Μισιρλη, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Θένια Χαραλαμπίδου, κάνοντας λόγο ακόμη και για την παραίτησή του.
Ο προϋπολογισμός του Δήμου Σερρών ανέρχεται στα 78 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον κ. Μισιρλή είναι πλήρως ισοσκελισμένος, ενώ για τις ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες γίνεται η αναμόρφωσή του αναφέρθηκε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερρών.

«Φέτος η αναμόρφωση είχε συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, οι οποίες δεν προέκυψαν σε καμία άλλη χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά Αλ. Χρυσάφης, θεωρώντας απόλυτα δικαιολογημένη την όποια καθυστέρηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος