Δήμος Σερρών: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Σε διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτησή τους να λάβουν και προϊόντα μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους, θα προχωρήσουν ο Δήμος Σερρών και η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του επισιτιστικού προγράμματος «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016, του ΤΕΒΑ 2014-2020» την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου , από τις 9:15 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «Χρήστος Μέγκλας» (πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη), στο 1ο χλμ Σερρών – Θεσσαλονίκης.
Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει ξηρά προϊόντα, βάρους 8,36 κιλών.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει τον Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του θα πρέπει να έχει εξουσιοδότηση.
Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος