Δήμος Σερρών – ΔΙ.ΠΑ.Ε. προχωρούν σε Μνημόνιο συνεργασίας

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ετοιμάζονται να προχωρήσουν Δήμος Σερρών και Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ τοπικής κοινωνίας και επιστημονικής κοινότητας.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Πρύτανη του ΔΙ.ΠΑ.Ε., Αθανάσιου Καΐση, με τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Μεταξύ των 14 σημείων συνεργασίας των δύο φορέων που αποφασίστηκαν είναι: η αξιοποίηση του υψηλού επιστημονικού δυναμικού και την τεχνογνωσία του ΔΙ.ΠΑ.Ε. για την ανάλυση, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη δράσεων σύμφωνα με τις ανάγκες του Δήμου, η οργανωμένη και συντονισμένη δράση για την τουριστική προβολή του Δήμου Σερρών με εκδηλώσεις υποδοχής των νέων φοιτητών και δράσεις γνωριμίας με τοπόσημα του Δήμου, κοινές δράσεις που αφορούν τη λειτουργία και αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών και αξιοποίησή του για τους φοιτητές σε συνεργασία με το τμήμα Μηχανολόγων-Μηχανικών και παροχή τεχνογνωσίας και υποστήριξη δράσεων του Δήμου από το ΔΙ.ΠΑ.Ε. σε θέματα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε συνεργασία με το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος