Δήμος Σερρών: Χρηματοδότηση 1,05 εκατ. ευρώ για ασφαλτοστρώσεις

Μία νέα χρηματοδότηση ύψους 1,05 εκατ. ευρώ για έργα ασφαλτοστρώσεων σε αστικούς οδικούς άξονες εξασφάλισε ο Δήμος Σερρών μετά από αίτημα που υπέβαλε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην πόλη των Σερρών (Β’ Φάση) θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς οδικούς άξονες.
«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας, το οποίο εξασφαλίσαμε με την πολύτιμη συνδρομή και στήριξη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή», δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης προσθέτοντας ότι πλέον οι χρηματοδοτήσεις που έχει εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση έργων την τελευταία τριετία ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ.
«Συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας για να μεταμορφώσουμε τον Δήμο Σερρών, όπως δεσμευτήκαμε στους Δημότες. Προς την κατεύθυνση αυτή, υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που έχει γίνει τα τελευταία 30 χρόνια, με την ανακατασκευή 45 χλμ αστικού οδικού δικτύου» υπογράμμισε –μεταξύ άλλων- ο κ. Χρυσάφης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος