Δήμος Εμμ.Παππά: Στο “Αντ.Τρίτσης” η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Ν.Σούλι

Την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της κοινότητας Νέου Σουλίου εξασφάλισε ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά, με την ένταξη του έργου Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στο 1.522.000 ευρώ. Το έργο αφορά στην αναβάθμιση μέσω αντικατάστασης πεπαλαιωμένων αγωγών του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού του Νέου Σουλίου, καθώς και την κατασκευή των απαιτούμενων φρεατίων αεροβαλβίδων, δικλίδων και εκκένωσης, όπως και των απαιτούμενων πυροσβεστικών κρουνών.

«Ηαναβάθμισηκαι η αντικατάσταση, εξολοκλήρου ( 29.500 μέτρων αγωγών) του εσωτερικού δικτύου διανομήςτου πόσιμου νερού, θα συμβάλει ουσιαστικά: στηνπροστασία του περιβάλλοντος,στηβελτίωσητηςποιότηταςτου παρεχόμενου ύδατος, στηνεπίλυσητου προβλήματοςτηςεπάρκειαςύδατος και στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματοςπυρόσβεσηςτου οικισμού» δήλωσε –μεταξύ άλλων- στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Εμμ.Παππά Δημήτρης Νότας.

Το συνολικό μήκος των προς αντικατάσταση αγωγών ανέρχεται στα 25.900 μέτρα. Οι υφιστάμενοι πεπαλαιωμένοι και ανεπαρκείς αγωγοί θα αντικατασταθούν με νέους, οι οποίοι θα κατασκευαστούν από σωλήνες πολυαιθυλενίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος