Δημ.Κουτσούμπας στον Δήμο Σιντικής: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται γερή χρηματοδότηση»

Γενναία χρηματοδότηση για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ζήτησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Δήμο Σιντικής ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δημ.Κουτσούμπας στον Δήμο Σιντικής: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται γερή χρηματοδότηση»Δημ.Κουτσούμπας στον Δήμο Σιντικής: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται γερή χρηματοδότηση»Δημ.Κουτσούμπας στον Δήμο Σιντικής: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται γερή χρηματοδότηση»

“Το ΚΚΕ πρωτοστατεί στον αγώνα για τη χρηματοδότηση των Δήμων, και του Δήμου Σιντικής. Αυτό θα κάνουμε και στη Βουλή, γιατί δυστυχώς πάνω από 200 αρμοδιότητες έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια στην Τοπική Διοίκηση, όμως η υποχρηματοδότηση συνεχίζεται, και όχι μόνο στις συνθήκες των μνημονίων και της οικονομικής κρίσης, αλλά και στις συνθήκες της μικρής αυτής ανάπτυξης που υπάρχει. Χρειάζεται γερή χρηματοδότηση, χρειάζεται να γίνουν έργα -από αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά, μέχρι άλλα έργα που αφορούν την αγροτική παραγωγή, την προστασία του περιβάλλοντος, που αφορούν την υγεία, τον εξοπλισμό της σε συνθήκες πανδημίας και βεβαίως την παιδεία, την μόρφωση των παιδιών- έτσι ώστε να μένει ο κόσμος, η νεολαία στον τόπο τους, να μπορεί να παράγει, να δουλεύει, να αθλείται, να μορφώνεται και να περιθάλπεται επαρκώς, για να μη φεύγει και να έχουμε το φαινόμενο να πηγαίνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και να ερημώνουν οι περιοχές” υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κουτσούμπας, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη.

Δημ.Κουτσούμπας στον Δήμο Σιντικής: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται γερή χρηματοδότηση» Μετά τον Δήμαρχο της περιοχής ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους που αντιδρούν στη δημιουργία λατομείου στο Λαϊλιά. Στην συνέχεια μετέβη στις Σέρρες όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και τα σωματεία εργαζομένων. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του περιλαμβάνει επίσης συνάντηση με το Δήμαρχο Σερρών, στο Δημαρχείο, με το ΔΣ του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Σερρών, με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και με το ΔΣ του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Σερρών.

Στις 18.30, κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει στον κινηματογράφο «Κρόνιο» .

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λεωνίδας Κασάπης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος