Δημ. Κουτσούμπας στις Σέρρες: «Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ»

Με τη φράση «η διέξοδος για τον λαό βρίσκεται στον ίδιο τον λαό και στους αγώνες του» κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους για κοινή συμπόρευση με το ΚΚΕ απηύθυνε από την πόλη των Σερρών ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κατά τη διάρκεια της πολιτικής του ομιλίας άσκησε δριμεία κριτική στους τομείς της διαχείρισης της πανδημίας, της δημόσιας υγείας και της οικονομίας και κάλεσε τους Σερραίους σε κοινό μέτωπο αγώνα με το ΚΚΕ, ακόμη και αν -όπως είπε χαρακτηριστικά-δεν υπάρχει πλήρης συμφωνία με το πρόγραμμα του κόμματος, ενώ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ για εμπορευματοποίηση του τομέα της υγείας.

Δημ. Κουτσούμπας στις Σέρρες: «Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ»Δημ. Κουτσούμπας στις Σέρρες: «Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ»Δημ. Κουτσούμπας στις Σέρρες: «Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ»

«Αντί η κυβέρνηση της ΝΔ, να πάρει μέτρα πρόληψης και θεραπείας με ευθύνη του κράτους, στρώνει το έδαφος στην περαιτέρω εμπορευματοποίηση κι ανταποδοτικότητα, όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών στο δημόσιο σύστημα υγείας για συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων που θα θεωρούνται ότι “δεν τηρούν υπεύθυνη στάση”» δήλωσε ο κ.Κουτσούμπας.

Δημ. Κουτσούμπας στις Σέρρες: «Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ»Δημ. Κουτσούμπας στις Σέρρες: «Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ»Δημ. Κουτσούμπας στις Σέρρες: «Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ»

Αναφερόμενος στο πρόστιμο των 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, υποστήριξε ότι πέρα από το γεγονός ότι αποθεώνει την ατομική ευθύνη και τον κοινωνικό αυτοματισμό ανοίγει «επικίνδυνους δρόμους για την καθιέρωση κι άλλων αντίστοιχων χαρατσιών και για άλλες παθήσεις με προκάλυμμα την ευθύνη των ασθενών».

«Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι ονομάστηκε αντίτιμο υγείας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ.Κουτσούμπας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος