ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών : Εκδήλωση ενδιαφέροντος και ακρόαση για το Studio Εφήβων

Επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία το Studio Εφήβων , ένας θεσμός- δώρο – στους νέους της πόλης των Σερρών , που προσφέρεται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών, και έχει χαράξει την δική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια στο δημιουργικό και παιδαγωγικό κομμάτι του προγραμματικού σχεδιασμού του θεάτρου.

Εισηγητής, οργανωτικός και παιδαγωγικός υπεύθυνος είναι ο Αστέρης Πολυχρονίδης ο οποίος μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών κάλεσε όσους εφήβους ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στην γραμματεία του θεάτρου, εξηγώντας πως στην «Θεατρική Ομάδα του Studio Εφήβων» μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές της 1ης Γυμνασίου έως και 3ης Λυκείου, θα λειτουργήσει ένα τμήμα και ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβεί τους 25 στον αριθμό.
Ως προς την επιλογή αυτών που θα συμμετάσχουν στο Studio, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση όπου οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να προετοιμάσουν έναν απλό μονόλογο (σε περίπτωση που δεν έχουν κάτι, θα τους δοθεί εκείνη την στιγμή) και ένα τραγούδι της αρεσκείας τους .
Όσοι έφηβοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο ΔΗΠΕΘΕ έως την Τετάρτη η 26 Οκτωβρίου – Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τη 13:30 στην Σκηνή «ΙΟΥΛΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΗ» (Μικρή Σκηνή) του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια»
Τηλέφωνα επικοινωνίας – εγγραφών: 2321054585 – 54268 (εργάσιμες ημέρες και ώρες γραφείου έως 14:30) ή στο mail του θεάτρου dipetheserron@gmail.com, αποστέλλοντας ονοματεπώνυμο, σχολική τάξη κι έναν αριθμό κινητού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος