Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο για τον Πλάτωνα Σερρών

Με δύο μετάλλια και εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του ολοκλήρωσε το 4ο ΟΠΕΝ Ελλάδος στο μπάντμιντον ο Πλάτων Σερρών.

Στη διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Πλάτων Σερρών πήρε μέρος με πέντε αθλητές του: τους Νίκο Κουλακίδη, Ραφαήλ Κιοσσέ,  Παναγιώτη Πάνου, Ματίνα Σωτηρίου και Σταυρούλα Ζαγγελίδου, οι οποίοι έκλεισαν τη φετινή χρονιά πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και πετυχαίνοντας  πλασαρίσματα σε 16αδες,8αδες αλλά και δύο  τελικούς!

Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο για τον Πλάτωνα Σερρών
Ο Αλέξανδρος Καντζόγλου πανηγύρισε με την αθλήτρια του Ματίνα Σωτηρίου δύο ακόμα μετάλλια

Ο προπονητής Αλέξανδρος Καντζόγλου είδε τους κόπους και τις προσπάθειες των αθλητών του να δικαιώνονται το 2016 ενώ στην τελευταία διοργάνωση της χρονιάς είδε αθλητές του στο βάθρο των μεταλλίων.  Στο απλό γυναικών η Ματίνα Σωτηρίου κατάφερε να φτάσει στον τελικό  και να παίξει ποιοτικά απέναντι στην μεγαλύτερη της ηλικιακά  Πολύβια Τζήκα από την οποία έχασε με 2-0 (21-16,21-19) κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Το χρυσό ήρθε από την Ματίνα Σωτηρίου στο διπλό με ζευγάρι την Θοδώρα Λαμπριανίδου από την Θεσσαλονίκη όπου και κέρδισαν τις Μουτεβελίδου/Τέντα πανάξια με 2-0 (30-28,21-19) μετά από ένα αμφίρροπο ματς. Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν και το κρύο που επικρατούσε και μέσα στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος