Έκκληση στους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις και να ενισχύσουν τους Σερραίους επαγγελματίες απευθύνει σε μήνυμά του, με αφορμή το άνοιγμα του λιανεμπορίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας.
«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να επιδείξουμε ισχυρή τοπική καταναλωτική συνείδηση και να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις μας να ξεπεράσουν αυτή την πρωτόγνωρη κρίση» υποστηρίζει –μεταξύ άλλων-ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας από επαγγελματίες, εργαζόμενους και καταναλωτές.
«Είναι αναγκαία η συμβολή όλων μας ώστε να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία και να συνεχίσουμε την επάνοδο μας στην κανονικότητα» υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μέγκλας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος