Αυξημένη η κίνηση στο Τελωνείο του Προμαχώνα

Αυξημένη ήταν η κίνηση το Σαββατοκύριακο και σήμερα, Δευτέρα, στο Τελωνείο του Προμαχώνα. Από το πρωί είχαν σχηματιστεί ουρές από ΙΧ και η αναμονή ξεπερνούσε τις δύο ώρες.

Περισσότερα από 20 λεωφορεία από την Πολωνία με μαθητές πέρασαν τα σύνορα με προορισμό τις παραλίες της Βορείου Ελλάδος.

Με βάση τη νέα ΚΥΑ το Τελωνείο λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ παραμένουν τα πρωτοκόλλα υγείας για την είσοδο στην Ελλάδα.

Αυξημένη αναμένεται να είναι η κίνηση και το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς είναι χιλιάδες οι βούλγαροι υπήκοοι που κατεβαίνουν είτε για να φροντίσουν τα εξοχικά τους, είτε για να κάνουν διήμερες διακοπές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος