Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Βαλκάνια

Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού των Βαλκανίων «χτυπά» σήμερα στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το οποίο φιλοξενεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας (Europe Road Racing Championship) που διοργανώνει η Βαλκανική Ένωση Μοτοσυκλέτας-BMU (Balkan Motorcycle Union).

Περισσότεροι από εκατό οδηγοί μοτοσυκλέτας παρουσιάζουν από το πρωί «πλούσιο θέαμα» στην μοναδική πίστα των Βαλκανίων. Παράλληλα πραγματοποιούνται ο πρώτος και δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας που έχει προκηρύξει η ΑΜΟΤΟΕ.

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Βαλκάνια

«Για ακόμη μια φορά η φιλόξενη πόλη των Σερρών με το θαυμάσιο αυτοκινητοδρόμιο μας φιλοξενεί. Έχουμε την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου του κ. Χρυσάφη, ο οποίος είναι δίπλα στην ομοσπονδία. Αποδίδω όλη την προσπάθεια της αναβάθμισης του Αυτοκινητοδρομίου σε διεθνές επίπεδο στον ίδιο» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η πρόεδρος της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Μαρία Τσεσμελή υπογραμμίζοντας ότι το τριήμερο φιλοξενήθηκαν στις Σέρρες περισσότερα από 2500 άτομα κάτι που αποτελεί μια τονωτική ένεση για την τοπική κοινωνία.

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Βαλκάνια

«Για την πίστα του Αυτοκινητοδρομίου υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια αναβάθμισης της κι ένταξης της στο παγκόσμιο καλεντάρι» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με την ομοσπονδία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος