Ασημένιες οι νηρηίδες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο και τεχνικό ντουέτο κατέκτησαν οι αθλήτριες του τμήματος καλιτεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Θωμαή Θεοδωρίδου και Ζωή Αγραφιώτη στους αγώνες Hellas Beetles Fina Artistic Swimming world series 2019 που πραγματοποιήθηκαν από τις 5 έως τις 7 Απριλίου 2019 στο κλειστό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολης.

Ασημένιες οι νηρηίδες του Μ.Γ.Σ. ΠανσερραϊκούΣτους ίδια διοργάνωση και οι αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Βασιλική  Μολώζη και  Κωνσταντίνα Φιλέντα κατέκτησαν την 7η και 8η θέση αντίστοιχα στο σόλο.

Ασημένιες οι νηρηίδες του Μ.Γ.Σ. ΠανσερραϊκούΤο Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός με ανακοίνωση του συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες Θεοδώρα Παρτάλη και Κωνσταντίνα Μπαχτσεβανίδου και τις εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος