Απ. Παραλιμνίου: Μετά την καθιέρωση, «δίψα» για καταξίωση

Με στόχο να εκπροσωπήσει για ακόμη μια φορά, τέταρτη συνεχόμενη, το Σερραϊκό ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο στη Γ εθνική ο Απόλλων Παραλιμνίου πραγματοποίησε την Δευτέρα 29 Ιουλίου στο εντυπωσιακό από πλευράς αγωνιστικού χώρου, γήπεδο του την πρώτη του προπόνηση.

Η ομάδα που έχει καθιερωθεί πλέον στην Γ εθνική και το όνομα της είναι ήδη γνωστό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα ξεκινά μια χρονιά με χαμηλούς τόνους αλλά πάντα με φιλοδοξίες για το καλύτερο. Άλλωστε αυτό χαρακτηρίζει και τους ανθρώπους του Απόλλωνα Παραλιμνίου που με την παρουσία τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό από όλες τις ομάδες.

Απ. Παραλιμνίου: Μετά την καθιέρωση, «δίψα» για καταξίωσηΟ χρηματοδότης Γιάννης Τυχάλας και ο πρόεδρος Δημήτρης Κεραμάρης με τους συνεργάτες τους έχουν θέσει ως προτεραιότητα τα σημαντικά έργα που θα γίνουν στο γήπεδο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουν το αγωνιστικό σε δεύτερη μοίρα.

Απ. Παραλιμνίου: Μετά την καθιέρωση, «δίψα» για καταξίωσηΟ Παύλος Δημητρίου, που για τέταρτη χρονιά θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα ετοιμάζει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Απ. Παραλιμνίου: Μετά την καθιέρωση, «δίψα» για καταξίωσηΣτα φετινά… «υλικά» του προστέθηκε ο άνθρωπος-γκολ, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής που επέστρεψε στην ομάδα και οι παίκτες που αποκτήθηκαν και είναι ο 27χρονος αμυντικός Δημήτρης Παναγιωτόπουλος (με 108 συμμετοχές στη Γ εθνική), ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Βασάρας, ο 24χρονος τερματοφύλακας Βαγγέλης Παπαδόπουλος αλλά κι ένας νεαρός Ολλανδός μεσοεπιθετικός. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές με τη διοίκηση να συνηθίζει να αιφνιδιάζει ευχάριστα κάθε καλοκαίρι.

Απ. Παραλιμνίου: Μετά την καθιέρωση, «δίψα» για καταξίωσηΠαρέμειναν από πέρυσι

Στο ρόστερ του Απόλλωνα Παραλιμνίου παρέμειναν από  πέρυσι ο «αρχηγός» Βασίλης Τάκας, ο 22χρονος αμυντικός Γιάννης Κουτζαβασίλης, ο 29χρονος Μάλαμας Λιάρας, ο 20χρονος Κρίτωνας Νικολαϊδης, ο 19χρονος Χαράλαμπος Τοπάλ και ο 22χρονος Βασίλης Καρυοφύλλης.

Απ. Παραλιμνίου: Μετά την καθιέρωση, «δίψα» για καταξίωση
Ο 24χρονος Βαγγέλης Παπαδόπουλος διαδέχεται τον Στέφανο Γουναρίδη κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα

Απ. Παραλιμνίου: Μετά την καθιέρωση, «δίψα» για καταξίωση

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος