Απ. Παραλιμνίου: Με δεκάρι τον Παν. Γιαννόπουλο που επιστρέφει

Επιστροφή μετά από πέντε χρόνια στα πάτρια εδάφη για τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο που από σήμερα είναι παίκτης του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής, που είναι το «δέκα» το καλό που έψαχναν οι άνθρωποι του Απόλλωνα, γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1994 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού σε ηλικία οκτώ ετών. Με προπονητή τον Σάκη Αναστασιάδη και πρόεδρο τον αείμνηστο Πέτρο Θεοδωρίδη, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος προωθήθηκε στην ομάδα Νέων  και στις 13 Ιανουαρίου 2011 όταν ήταν 16 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τα «λιοντάρια».

Απ. Παραλιμνίου: Με δεκάρι τον Παν. Γιαννόπουλο που επιστρέφειΜάλιστα εκείνη την ημέρα είχε κάνει τη παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ: «Είναι τιμή για μένα που μια μεγάλη ομάδα σαν τον Πανσερραϊκό δείχνει αυτή την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και μου προσφέρει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρο Θεοδωρίδη, τον νέο μου προπονητή, Ντράγκαν Κοκότοβιτς αλλά και τον κ. Σάκη Αναστασιάδη, προπονητή της Κ20 που κοντά του γαλουχήθηκα ως ποδοσφαιριστής, όπως και το γενικό αρχηγό της Κ20, Γρηγόρη Πασχάλη. Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη αν δεν ευχαριστούσα και την οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Η ιδέα και μόνο να φορέσω την «ερυθρόλευκη» φανέλα με γεμίζει με περηφάνια. Ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα που αναδεικνύει πάντα τα ταλέντα της και επενδύει το μέλλον της σ’ αυτά. Από πλευράς μου ένα είναι σίγουρο: θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου και να καθιερωθώ στην ομάδα της καρδιάς μου που δεν είναι άλλη από τον Πανσερραϊκό».

Απ. Παραλιμνίου: Με δεκάρι τον Παν. Γιαννόπουλο που επιστρέφει

O Παναγιώτης Γιαννόπουλος κλήθηκε τον Απρίλιο του 2012 από τον Κώστα Τσάνα στην Εθνική ομάδα των Νέων ενώ το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το έκανε στις 15.01.2011 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό (4-2) με προπονητή τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο νεαρός παίκτης εκείνη τη χρονιά έπαιξε σε δύο παιχνίδια στην κορυφαία κατηγορία, την περίοδο 2011-12 στη Β Εθνική 2 αγώνες και την περίοδο 2012-13 στην ίδια κατηγορία 13 αγώνες. Με τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος έπαιξε σε 28 παιχνίδια στη Γ εθνική με 4 γκολ.

Απ. Παραλιμνίου: Με δεκάρι τον Παν. Γιαννόπουλο που επιστρέφειΜε τη φυγή του από τους «κόκκινους» ξεκίνησε ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι που έφτασε μέχρι τη Μάλτα. Ξεκίνησε από την Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας, τον Πιερικό, την ΠΑΕΕΚ στην 2η κατηγορία της Κύπρου, στον Ιάλυσο Ρόδου, στην Πέμπροκε της Μάλτας, τον Τσικλητήρα Πύλου (στη Γ εθνική 21 συμμετοχές και 2 γκολ) και πέρυσι στον Ναυπακτικό Αστέρα( στη Γ εθνική 21 συμμετοχές και 4 γκολ).  Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος έχει συνολικά 2 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, 24 στη Football league, 74 συμμετοχές στη Γ εθνική και συμμετοχές στα πρωταθλήματα Κύπρου και Μάλτας.

Απ. Παραλιμνίου: Με δεκάρι τον Παν. Γιαννόπουλο που επιστρέφειΗ ανακοίνωση του Απόλλωνα Παραλιμνίου: 

«Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Ο Παναγιώτης  είναι γεννημένος στις 21/07/1994 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Παναγιώτη καλωσόρισες στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος