Αντιπολεμική συναυλία στις Σέρρες

Με κεντρικό σύνθημα «τραγουδάμε για το δίκιο» αντιπολεμική συναυλία διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Σερρών του ΚΚΕ το Σάββατο 2 του Απριλίου, στις 7:30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.

«Καλούμε όλους όσους αγωνιούν για τις εξελίξεις , όσους αντιλαμβάνονται τους κινδύνους του ιμπεριαλιστικού πολέμου, που είναι ξανά στη γειτονιά μας (όπως πριν  23 χρόνια στο αιματοκύλισμα της  Γιουγκοσλαβίας). Απαντάμε στο δίλημμα: Με τους ληστές ή με το τους λαούς που δοκιμάζονται; Είμαστε με κάθε λαό, που σηκώνει το κεφάλι και αγωνίζεται για ζωή χωρίς εκμετάλλευση, φτώχεια και  προσφυγιά. Τραγουδάμε  για την ειρήνη, την αλληλεγγύη των λαών! Γιατί ποτέ δεν έχει δίκιο αυτός, που αλλάζει τα σύνορα, ούτε αυτός που εκμεταλλεύεται λαούς για να κερδίζει περισσότερα πλούτη!» υποστηρίζεται-μεταξύ-άλλων στην σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Σάκης Κοντονικόλας στο πιάνο, Γιάννης Καμπανταΐδης στο κοντραμπάσο, Μιχάλης Μπουρέλος  στην κιθάρα και στο  τραγούδι. Επίσης, θα τραγουδήσουν οι : Βίκυ Βογιατζόγλου , Εύα Σοφιανού και Αστέρης Πασχαλιάς. Στο μπουζούκι θα είναι ο  Δημήτρης Ψαρράς, ο οποίος θα έχει την επιμέλεια της ορχήστρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος