Στο επίκεντρο του Ελληνικού γυνακείου μπάσκετ θα βρεθεί για ακόμη μια χρονιά ο Νέος Σκοπός Σερρών που θα φιλοξενήσει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Τουρνουά μπάσκετ Κορασίδων.
Περισσότερες από 200 αθλήτριες ηλικίας 14 και 15 ετών (γεννηθέντες το 2004 και 2005) από δέκα σωματεία της χώρας θα πάρουν μέρος από την Παρασκευή 27 έως τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 στο 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων VOREIA BEER. Για τέσσερις μέρες στα κλειστά γυμναστήρια του Νέου Σκοπού και της Νέας Ζίχνης οι αυριανές παίκτριες της Εθνικής, τα κορίτσια που θα συνεχίσουν την παράδοση της Εβίνας Μάλτση και των υπολοίπων μεγάλων αθλητριών υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε ένα τουρνουά που κάθε χρόνο κερδίζει τις εντυπώσεις κι έχει γίνει θεσμός.
Το 3ο Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων VOREIA BEER το διοργανώνει ο Ορφέας Νέου Σκοπού σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και τον Δήμο Νέας Ζίχνης.
Τα σωματεία που θα πάρουν μέρος και καλλιεργούν με επιτυχία το γυναικείο μπάσκετ είναι: o Πανιώνιος , ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Κρόνος Γέρακα, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου, η Άνδρος, ο Πιερικός, η Ασπίδα Ξάνθης, ο Αστερας Καβάλας και φυσικά ο διοργανωτής Ορφέας Νέου Σκοπού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά είναι:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος