Αναστάσιος Μεγαλομύστακας : Τεχνολογία και Διαδίκτυο, λέξεις άγνωστες στην Εφορία

Το θέμα της «Ψηφιακής εφορίας» και την καθυστέρηση υλοποίησης των εξαγγελιών της κυβέρνησης, έφερε στη Βουλή με Ερώτηση του, προς τους υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομικών,  ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

Όπως επισημαίνει τεχνολογία και διαδίκτυο είναι λέξεις άγνωστες στην Εφορία , καθώς παρά τις εξαγγελίες του προηγούμενου υπουργού Οικονομικών , Τρύφων Αλεξιάδη, για την υλοποίηση της «Ψηφιακής εφορίας» μέσα στο 2016, διανύουμε το 2017 και ο τρόπος λειτουργίας  των ΔΥΟ παραμένει ο ίδιος και οι εξαγγελίες όνειρο απατηλό.

Στο μεταξύ με απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ορίζονται τα 47 δικαιολογητικά και βεβαιώσεις, τα οποία μπορούν να εκδοθούν μόνο με φυσική παρουσία του φορολογούμενου στην εφορία με ότι αυτό συνεπάγεται, αρνητικό στη διευκόλυνση του επιχειρείν και την ελκυστικότητα των επενδύσεων στην Ελλάδα.

Ο κ. Μεγαλομύστακας ρωτά τους υπουργούς πότε σκοπεύουν να υλοποιήσουν  τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί «Ψηφιακής εφορίας» ώστε να απλοποιηθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και η εξυπηρέτηση των πολιτών να γίνεται στα πρότυπα των ευρωπαϊκών χωρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος