Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Σερρών: Δεν υπήρξε ελλιπής σίτιση στους ασθενείς – Έχουν προκηρυχθεί θέσεις γιατρών

«Πιπιλίζουν τη ίδια καραμέλα» ανέφερε στην ΕΡΤ Σερρών, ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών Παναγιώτης Πεγίδης, κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην οποία στηλιτεύονται οι συνθήκες λειτουργίας του Νοσοκομείου και οι ελλείψεις του.
Ο κ. Πεγίδης υποστήριξε πως την περίοδο της δικής τους θητείας προκήρυξαν περισσότερες θέσεις μονίμων ιατρών σε σχέση με την περίοδο 2016 έως 2019, αλλά δεν υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον από την πλευρά των ιατρών.

Το Νοσοκομείο Σερρών είναι από τα καλύτερα στελεχωμένα Β/θμια Νοσοκομεία σε κανονικές συνθήκες αλλά τώρα σε καιρό πανδημίας – είπε ο κ. Πεγίδης- χρειάζεται το Νοσοκομείο Σερρών περισσότερο προσωπικό και ιατρικό και νοσηλευτικό.

Για το θέμα της σίτισης ο Αναπληρωτής Διοικητής είπε πως ποτέ δεν υπήρξε θέμα ελλιπούς σίτισης στους ασθενείς, παρά μόνο για λίγες ημέρες το διαιτολόγιο των γιατρών που εφημερεύανε, δεν περιελάμβανε κόκκινο κρέας και φρέσκο ψάρι. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση για την έρευνα αγοράς και μέχρι το μεσημέρι θα υπάρξει λύση με νέους προμηθευτές.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό του κ. Γραμματέα της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μιχάλη Καρτερού, πως η Διοίκηση του Νοσοκομείου στοιχειωδώς όφειλε να παραιτηθεί, και αφού δεν το πράττει, αυτοί που τη διόρισαν θα έπρεπε να την αποσύρουν, ο κ. Πεγίδης είπε «Αν νομίζουν ότι πρέπει, ας το κάνουν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος