Αμφίπολη: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις αποζημίωσης για τους πληγέντες από την θεομηνία στις 25 Ιουνίου

Ξεκίνησαν από χθες Δευτέρα οι αιτήσεις των πληγέντων από τη θεομηνία στις 25 Ιουνίου στο Δήμο Αμφίπολης για καταστροφές σε υποδομές και εξοπλισμό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Αμφίπολης Ιορδάνης Παπαδόπουλος είπε πως οι καταστροφές και στις υποδομές και στις καλλιέργειες είναι περισσότερες από την αρχική εικόνα των πρώτων ημερών. Ήδη έχει ξεκινήσει και προχωρά η διαδικασία από τον ΕΛΓΑ για τις καλλιέργειες και από χθες ξεκίνησε η διαδικασία των αιτήσεων για εξοπλισμό και υποδομές επιχειρήσεων και σπιτιών.

Όσες επιχειρήσεις επλήγησαν μπορούν, χρησιμοποιώντας την αίτηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμφίπολης (στήλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ), να δηλώσουν τις ζημιές που υπέστησαν σε εξοπλισμό. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Δημαρχείο Ροδολίβους.

Σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση ή κατοικία υπέστη ζημία σε κτηριακή υποδομή οι ιδιοκτήτες μπορούν να απευθυνθούν στο Δημαρχείο Ροδολίβους με νέα αίτηση η οποία θα αφορά αποκλειστικά τις ζημίες στα κτήριά τους. Οι πληγέντες μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος