Σέρρες: Συγκέντρωση ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για την covid-19

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας “ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για την covid-19” -όπως ανέφεραν οι διοργανωτές του- πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 30 Ιανουαρίου, στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Στην πλατεία Ελευθερίας, οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Σέρρες: Συγκέντρωση ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για την covid-19Σέρρες: Συγκέντρωση ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για την covid-19

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας όχι μόνο από την πόλη των Σερρών, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και την Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα για την οικονομική ενίσχυσή τους πραγματοποιήθηκε έρανος για την συγκέντρωση χρημάτων.

Σέρρες: Συγκέντρωση ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για την covid-19Σέρρες: Συγκέντρωση ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για την covid-19

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής Καθηγητής φαρμακολογίας της Ιατρικής του ΑΠΘ Δημήτριος Κούβελας, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε ο ιατρός και πρώην βουλευτής Ν. Σερρών με το ΠΑΣΟΚ Άρης Μουσιώνης.

Ο κ. Κούβελας, τάχθηκε υπέρ των «παραδοσιακών» εμβολίων, τα οποία -όπως υποστήριξε- αύξησαν το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων από τα 40 στα 80 χρόνια, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για την covid-19.

Από την πλευρά του ο κ. Μουσιώνης χαρακτήρισε “απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Ο κ.Μουσιώνης, απηύθυνε έκκληση στους συναδέρφους του γιατρούς “να σεβαστούν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος