Σέρρες: Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ με επικεφαλής την Υφ. Ανάπτυξης Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου

Την Π.Ε Σερρών επισκέπτεται αύριο Πέμπτη (23.5) κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής την Υφυπουργό Ανάπτυξης, κ Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου.

Την κ. Υπουργό πλαισιώνουν η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ Δήμητρα Λυγούρα και η βουλευτής Καβάλας κ Αγγελική Δεληκάρη.  

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ο Δήμος Αμφίπολης, όπου στις 9 το πρωί έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το δήμαρχο Στέργιο Φράστανλή, στις 9.30 επίσκεψη στην λαϊκή αγορά του Ροδολίβους  και στις 10 καφές και συζήτηση με κατοίκους στην Πρώτη. Στις 10.40 ακολουθεί επίσκεψη στο Δήμο Νέας Ζίχνης όπου στις 11.00 θα γίνει συνάντηση με τον με το Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου κ.κ. ΙΕΡΟΘΕΟ και στις 11.20 συνάντηση με το δήμαρχο Παντελή Μπόζη.

Στις 12.45 θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα και στη 1.15 θα επισκεφθούν τη βιομηχανία βιοκαυσίμων- Βιοντίζελ ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΕ στο Παραλίμνιο. Στον Δήμο Σερρών στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη επίσκεψη στην ΒΙΠΕ Σερρών  βιομηχανία ζύμης “ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ”. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 2.30 συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο  και πρόεδρο της  Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών (ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. ), στις  14:50 συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάση Μαλλιαρά.

Στις 3.15 θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου και ένα τέταρτο αργότερα θα ακολουθήσει συνάντηση με στελέχη της ΔΕΕΠ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος