Σέρρες: Ολοκληρώνεται το 3ο Φεστιβάλ Παραμυθιού «Παραμυθία»

«Αυλαία ρίχνει» αύριο  Σάββατο 15 Ιουνίου το  3ο Φεστιβάλ Παραμυθιού «Παραμυθία» που διοργανώνουν ο Σύλλογος Φίλων Παραμυθιού «Παραμυθία» και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και στηρίζουν : η  Εφορία αρχαιοτήτων, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και η ΕΜΜΕΛΕΙΑ.

Στο αμφιθέατρο «Γ. Καφταντζής» της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης  στις 11 το πρωί  θα πραγματοποιηθεί ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση για την αναγκαιότητα και τις θεραπευτικές επιδράσεις του παραμυθού με την συμμετοχή εξιδανικευμένων επιστημόνων.

Σέρρες: Ολοκληρώνεται το 3ο Φεστιβάλ Παραμυθιού «Παραμυθία»

“Θεραπεύοντας μέσα από το παραμύθι: Συμπλέοντας με την παιδική ψυχή” είναι το θέμα που θα αναπτύξει η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτριας Φωτεινή Τσουκνίδα-Ανθουλάκη, “Από την υπερπροστατευτικότητα στην τρυφερή συντροφική συμφιλίωση” είναι το θέμα της εισήγησης που θα παρουσιάσει η κοινωνική λειτουργός-ψυχοθεραπεύτρια Τζούλια Ράσκου, ενώ “Ιστορίες μετανόησης στην υπηρεσία της ψυχοθεραπείας“, είναι ο τίτλος της εισήγησης της ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας Ελένης Κύρκα”.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η  κοινωνιολόγος Μάρθα Αβοκάτου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος