Γ. Δελής: Συστράτευση στους αγώνες – Ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

Πολυμέτωπη κριτική στην κυβερνητική πολιτική σε όλους τους τομείς άσκησε από την πόλη των Σερρών ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, στο πλαίσιο της πολιτικής εκδήλωσης, που με επιτυχία διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Σερρών του κόμματος.

Οικονομία, εξωτερική πολιτική, εργασιακές σχέσεις, υγεία και παιδεία βρέθηκαν στο «στόχαστρο» του βουλευτή Θεσσαλονίκης. Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ίδρυση των μη κρατικών πανεπιστημίων υποστήριξε, ότι “η κυβέρνηση απελευθερώνει εντελώς την αγορά στην ανώτατη εκπαίδευση, προκειμένου τα πανεπιστήμια να λειτουργούν ως επιχειρήσεις, είτε είναι δημόσια, είτε είναι ιδιωτικά”, επισημαίνοντας πως το ΚΚΕ ζητά την αναβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων .

Γ. Δελής: Συστράτευση στους αγώνες – Ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές
Γ. Δελής: Συστράτευση στους αγώνες – Ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

«Σήμερα, με την πολιτική που εφαρμόζεται το πανεπιστήμιο είναι ακριβό για τους φοιτητές, φθηνό για το κράτος και κερδοφόρο για τις επιχειρήσεις. Το ΚΚΕ ζητά την αναβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων με βάση τις σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας για μόρφωση και γνώση» δήλωσε ο κ.Δελής, χαρακτηρίζοντας μεγαλειώδεις τους αγώνες του φοιτητικού κινήματος ενάντια στο επίμαχο νομοσχέδιο.

Γ. Δελής: Συστράτευση στους αγώνες – Ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές
Γ. Δελής: Συστράτευση στους αγώνες – Ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

Τόνισε πως το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα, που διαθέτει όλες του τις δυνάμεις και σε όλα τα μέτωπα για να δυναμώσουν οι αγώνες που υπερασπίζονται τα εργατικά και λαϊκά συμφέροντα, απευθύνοντας κάλεσμα αγωνιστικής συστράτευσης και στήριξης του ψηφοδελτίου του κόμματος στις ευρωεκλογές.

«Στους δρόμους του οργανωμένου αγώνα είναι που χρεοκοπούν τα ψέματα, οι αυταπάτες και οι εφησυχασμοί. Το ΚΚΕ αναλαμβάνει την ευθύνη του για να δυναμώσει η πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, για να ανοίξουμε τον δρόμο της ανατροπής, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων για τη δική του διακυβέρνηση και εξουσία. Βαδίζουμε με αυτήν την πυξίδα, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε κατακτήσεις στο σήμερα, να εμποδίσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να πάρουμε ανάσες ανακούφισης, αλλά και αισιοδοξίας. Και η ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου θα είναι η καλύτερη συμβολή σε αυτή την υπόθεση» είπε –μεταξύ άλλων ο κ. Δελής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος