Ρόδος- Β. Κυνούς: Στόχος μας είναι να κρατήσουμε το Νοσοκομείο όρθιο

Ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών κ. Βασίλης Κυνούς, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, αναγνώρισε ότι ο αναπληρωτής διοικητής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου το Νοσοκομείο της Ρόδου να λειτουργεί χωρίς κανένα ιδιαίτερο βασικό πρόβλημα.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα που προέκυψε με την καρδιολογική κλινική, είπε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση δύο γιατρών με εξειδίκευση και στο αιμοδυναμικό τμήμα.

«Έχουν προκηρυχθεί θέσεις, τόνισε, αλλά δεν ξέρουμε αν θα καλυφθούν, καθώς οι γιατροί δεν επιλέγουν την περιοχή μας πιθανόν λόγω ακρίβειας. Η καρδιολογική είναι μια κλινική, που θέλει το λιγότερο 5 γιατρούς για να μπορεί να εφημερεύει χωρίς πρόβλημα».

Κληθείς να σχολιάσει ανάρτηση στο facebook, του πρώην διοικητή κ. Βασίλη Παπανικόλα, με την οποία κατηγορούσε την προσωρινή διοίκηση για «ξεδιάντροπο και εμετικό γλείψιμο σε μια ανίκανη και υπό προθεσμία πολιτική ηγεσία», απειλώντας ότι θα πάρουν την οφειλόμενη απάντηση μαζί με τα αποκαλυπτήριά τους, ο κ. Κυνούς ανέφερε ότι δεν θα μπει σ’ αυτή τη λογική και σκέψη, τονίζοντας ότι η προσωρινή διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο χωρίς πολιτικά κίνητρα.

«Στόχος μας, είπε, είναι να κρατήσουμε το Νοσοκομείο όρθιο».

Παράλληλα ανακοίνωσε, μέσω της ΕΡΤ Ρόδου, ότι οι Νοσοκομειακοί Γιατροί θα ζητήσουν σήμερα την παρέμβαση του Εισαγγελέα, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση για την κάλυψη των αναγκών σε τμήματα που πρέπει να καλύψουν πλήρως τις εφημερίες, όπως στα επείγοντα, διότι τα κενά θα είναι μεγάλα σύντομα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος