Την καλύτερη στελέχωση του Λιμενικού Σώματος και την αναβάθμιση του Λιμενικού Σταθμού Μεγίστης σε Λιμεναρχείο, ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.
Στην επιστολή επισημαίνει την ανάγκη για καλύτερη φύλαξη της περιοχής μας, λόγω της έντονης ροής προσφύγων και μεταναστών, αναφερόμενος στη νευραλγική γεωγραφικά και εθνικά θέση της Δωδεκανήσου (σύνορα Ελλάδας και Ε.Ε.) και ιδιαίτερα της Μεγίστης και των γύρω απ’ αυτή νησιών, που αποτελούν το νοτιοανατολικότερο σύνορο της χώρας μας και της Ευρώπης.
Ο κ. Κόκκινος αναφέρει ότι αυτή η διεκδίκηση – πρωτοβουλία προήλθε μετά από διάλογο με τους πολίτες, αλλά και με εκπροσώπους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Δωδεκανήσου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος