Ιδιαίτερα θετικά, για την ερχόμενη τουριστική σεζόν, είναι τα μηνύματα για τη Ρόδο.
Αυτό δήλωσε σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Ματσίγκος.
Σημειώνεται ότι η Ρόδος μετέχει στην έκθεση τουρισμού (τη δεύτερη μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως) του Λονδίνου.
«Το τελευταίο διάστημα, είπε, παρατηρείται μια στάση στις κρατήσεις λόγω των πολιτικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο για την Ελλάδα και κυρίως για τη Ρόδο αναμένεται αύξηση».
Εν τω μεταξύ, στην έναρξη της διεθνούς τουριστικής έκθεσης «World Travel Market», παρουσιάστηκε η νέα τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία θα αποτελεί και την ομπρέλα προβολής όλων των νησιών της Περιφέρειας στο εξωτερικό.
Το νέο λογότυπο και σλόγκαν αποτελούν προϊόν της στρατηγικής συνεργασίας της Περιφέρειας με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN, από το οποίο ξεκινά και η διεθνής προβολή της.
Η φετινή έκπληξη των εκατοντάδων επισκεπτών της World Travel Market είναι η επιβλητική πυραμίδα της εισόδου του συνεδριακού χώρου, όπου ντύνεται για πρώτη φορά με οθόνες στις οποίες παρουσιάζονται αποκλειστικά και μόνο τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσα από ένα μοναδικό βίντεο που δημιούργησε το CNN και το οποίο στη συνέχεια θα προβάλλεται από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο.
«Η νέα τουριστική στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έρχεται ν’ απαντήσει στις προκλήσεις της εποχής, ν’ αναδείξει την ιδιαίτερη ταυτότητα του κάθε νησιού και να επανατοποθετήσει όλα τα νησιά μας στις διεθνείς αγορές στη θέση που τους αξίζει, την Κορυφή. Κορυφαίοι επαγγελματίες από όλον τον κόσμο δούλεψαν για την νέα διεθνή ταυτότητα της Περιφέρειάς μας, αντάξια της δυναμικής και της προοπτικής των υπέροχων αυτών προορισμών. Το μέλλον το χτίζουμε, δεν το περιμένουμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος