Ρόδος: Τα κόμματα σχολιάζουν την τηλεμαχία

Την άποψη ότι η χθεσινή τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών ανέδειξε την υπεροχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εμφανίστηκε ξεκάθαρος ως προς την πολιτική που θ’ ακολουθήσει ως κυβέρνηση, εξέφρασε -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- ο συντονιστής του κόμματος στο νομό Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Καραγιάννης.
Καυτηρίασε το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ, παρ’ ότι προκλήθηκε, δεν απάντησε στο θέμα των εξοπλιστικών, ενώ αιχμές άφησε και εναντίον της προέδρου του ΠΑΣΟΚ που άφησε αναπάντητο το ερώτημα για την κακοδιαχείριση στα οικονομικά του κόμματος της.
Ο Συντονιστής της Ομάδας Επικοινωνίας της Ν.Δ. στη Δωδεκάνησο κ. Κώστας Ταρασλιάς έκρινε ως αδιάφορη τη χθεσινή τηλεμαχία, καθώς κινήθηκε στην πεπατημένη των παράλληλων μονολόγων. Αναφερόμενος στις εκλογές, δήλωσε ότι υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός στον κόσμο που αποτυπώνεται με το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων.
Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσα Βενετοκλή μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου είπε πως η τηλεμαχία αδίκησε τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα διότι ήταν πολλοί οι περιορισμοί.
«Ο κόσμος, τόνισε, πήρε απλά μια ιδέα.
Η κ. Μαρία Αγγέλου, υπεύθυνη εκλογικού αγώνα των ΑΝ.ΕΛ στα Δωδεκάνησα εξήρε την παρουσία του Πάνου Καμμένου στην τηλεμαχία, υποστηρίζοντας ότι έδωσε την εικόνα της πολιτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος