Ρόδος: Στη Ρόδο ο «γκουρού» του θεσμού Πολιτιστικών Πρωτευουσών της Ευρώπης

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την παρουσίαση της υποψηφιότητας της Ρόδου ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.
Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος είχε συνάντηση εργασίας με τη συντονίστρια του γραφείου υποψηφιότητας κ. Αλίκη Μοσχή, καθώς και με τους εμπειρογνώμονες κ. Dianne Dod και κ. Bob Palmer, ο οποίος θεωρείται ως ο «γκουρού» του θεσμού, έχοντας νικήσει 12 φορές ως σύμβουλος άλλων ευρωπαϊκών πόλεων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η ομάδα εργασίας ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την προετοιμασία της παρουσίασης του φακέλου στα τέλη Φεβρουαρίου ενώπιον της Επιτροπής της Ε.Ε., η οποία θα κρίνει τις υποψήφιες πόλεις, καθώς και των ωφελειών που θα έχει το νησί της Ρόδου, εφόσον αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος